Deri Çantaların Kullanımında Dikkat Etmemiz Gerekenler

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Deri çanta tutkunlarının, kullanım sırasında bazı hatalar yaparak çantalarına zarar vermemesi için, dikkat etmesi gereken detaylar vardır. Deri çantanın formunu ilk günkü kadar koruyor olması, sizlerin dikkatine bağlıdır. En kaliteli çanta modelleri arasında kuşkusuz deri çanta tasarımları vardır.

Her dönem modaya uyan, uzun süreli kullanım sağlayan ve kaliteli duruşuyla göz kamaştıran deri çantaların kullanımında dikkat etmemiz gerekenler unutulmamalıdır. Deri çanta satın alsanız da üreticiden ya da satıcıdan deri kullanımına dair gerekli bilgiyi almanız yarar var. Sizler için derlediğimiz yazıda tüm sorularınıza cevap bulacak, bilinçli tüketici olarak alışveriş yapabileceksiniz.

Deri Çanta Özellikleri

Deri çantalar, tasarımına göre %100 deri ya da bir kısmı suni deri olarak kullanılabiliyor. Öncelikle alacağınız deri çantanın içerisinde ne kadar oranda gerçek deri olduğuna dikkat etmelisiniz. Birçok deri çanta üreticisi ve markası tarafından kullanım kılavuzu yer alabiliyor. Bu şekilde içeriğinde ne oranda deri kullanıldığını ve kullanımına dair bilgileri okuyabilirsiniz.

Deri çantaların bazı özellikleri vardır;

  • Kırılmaya müsait
  • Yumuşak
  • Kaliteli
  • Kullanıcı hatası ile deforme olabilen
  • Elde yıkama ya da kuru temizlemeye müsait

Tüm bu özellikler uygun kullanım koşulları olması halinde oluşur. Kullanıcı hatasından kaynaklı olarak birçok deri çantanın kısa sürede deforme olması mümkün oluyor. Derinin hassas bir yapıda olması ona özen göstermeniz anlamına geliyor. Deri çantanıza, abiye ya da en değerli aksesuarlarınıza baktığınız gibi titiz davranmanız gerekiyor.

Deri Çantanızın Kırılmasını Önleyin

Deri çantalarda meydana gelen kırılmalar kullanımda fazla ağırlığın kullanımından kaynaklanabiliyor. Teslim olarak gayet sağlam aldığınız çantanızın daha sonradan formunu kaybetmesi tamamen kullanım yanlışlığınıza bağlıdır. Sıkıştırmak, fazla yük koymak ya da içerisine sert cisimler yerleştirmek çantanızın zarar görmesine neden olur.

Bu Yazıyı Paylaş:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Daha Fazla Yazı
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Sorularınızı cevaplamak, önerilerinizi dinlemek ve işbirliği için fırsatları tartışmak için buradayız.

Siz de, ürünlerimizi keşfederek kalite ve estetiğin birleşiminden oluşan ürünlerimize sahip olabilirsiniz. Her zaman yanınızdayız!

Asik Veysel Mh. 5853. Sok. No:7 Karabaglar, Izmir, Turkey
Çalışma Saatleri:

08:00 - 18:30